Home / Paverpol opleidingen

Paverpol opleidingen

PAVERPOL CURSUSLEIDSTER WORDEN?

Brigitte Broekmeijer en Jossy de RoodeOp de foto: Brigitte Broekmeijer van Paverpol International en Jossy de Roode van Studio Josefine Art.

Jossy de Roode verzorgt voor Paverpol International de Paverpol Opleidingsdagen.
De Paverpol Opleidingsdagen bieden je de gelegenheid om tijdens 2 intensieve dagen Paverpol te ontdekken, kennen en leren gebruiken. Jossy de Roode heeft in 2020 precies 25 jaar ervaring in het geven van Paverpol opleidingen en kent alle in en outs. Zo leer je op de juiste manier met onze producten te werken en haal je er alles uit wat erin zit!

De mogelijkheden met Paverpol zijn zeer uitgebreid. Daarom hebben we 2 opleidingsdagen nodig (van 9.30 tot 16.00 uur) om je goed te laten kennismaken. Tijdens iedere opleidingsdag maak je je eigen Paverpol figuur, waarbij diverse Paverpol bijproducten en technieken gebruikt worden.

Paverpol Opleidingsdagen

Opleidingsdag 1:  Op deze dag maak je een figuratief figuur met Paverpol en textiele materialen o.a. Wrappers, Stockinette, Pavercotton. Vanzelfsprekend geeft Jossy tips en adviezen over het gebruik van deze producten in combinatie met Paverpol en andere materialen. Kosten € 75,-.
Opleidingsdag 2: Op deze dag maak je een abstract figuur met Paverpol en Paversand. Kosten € 75,-.

Kosten voor 2 opeenvolgende dagen:  € 140,- p.p. incl. materiaal, koffie/thee/water. Eigen lunch meenemen.

De Opleidingsdagen zijn per 2 cursisten  te boeken. In overleg kan je deze Paverpol Opleidingsdagen ook geheel privé op eigen voorkeursdata reserveren; de kosten bedragen dan € 125,- per dag of € 225,- voor 2 opeenvolgende dagen.

Met deze 2-daagse opleiding heb je een goede basis om eventueel in de toekomst workshops te gaan geven. Van elke dag ontvang je een certificaat van deelname. Namens Paverpol International ontvang je het certificaat CPI (Certified Paverpol Instructor) na deelname aan beide dagen en kan je daarmee Paverpol en bijproducten inkopen met cursusleidsters-korting.

Jossy verzorgt  de Paverpol Opleidingsdagen, alleen nog kleinschalig. Dat houdt in, maximaal 2 personen.   Ook zijn wij genoodzaakt om enige Corona maatregelen in te voeren, zo vragen wij van u:
* blijf thuis bij griepverschijnselen (volgens RIVM-richtlijnen).
* geen handen schudden, hoesten in de elleboog, enz.
* zelf uw lunch meenemen.

Wij hebben de studio zoveel mogelijk Corona-proef aangepast:
* een plexiglas-scherm.
* mondkapjes en vinyl handschoenen zijn aanwezig.
* eigen toilet voor cursisten

Nadere info: 06-51582085.  Reserveren svp per email info@josefine-art.com

Top