Home / Opdrachten

Opdrachten

OPDRACHTEN.
Studio Josefine Art maakt ook sculpturen in opdracht. Kunst laten maken in Zeeland, leuk! Email je idee of thema met enige informatie en wij nemen contact met je op voor de details, mogelijkheden en prijzen. Kunstenares Jossy de Roode gaat graag voor je aan de slag.

Je familie, je gezin of je vriendengroep……….
O.a. deze beelden kunnen IN OPDRACHT gemaakt worden.

Prijsindicatie: vanaf € 125,-.  Grootte ongeveer 30 à 40 cm.
Bepaal de grootte, kleur en het aantal abstracte figuren in overleg: stuur een email naar info@josefine-art.com of bel tel. 06-51582085
Samen komen we er uit, zodat het sculptuur voldoet aan je wensen. De levertijd in overleg. Bij alle in opdracht gemaakte sculpturen wordt een originaliteits-label toegevoegd.

 

 

Een familie-boom; druivenrank op meranti blok. Wordt in aanvang gemaakt met 5 vogeltjes, maar aanvullen tot het aantal “gezinsleden” is mogelijk. Prijs € 120,- Per vogel extra + € 10,-. De vogeltjes worden beschilderd in een brons-effect.

Boomstronk 6 vogels.

 

RESTAURATIE OF HERSTELLEN:
Ben je niet tevreden over je eigen creatie? Liever een andere kleur; kapot gestoten of de kleuren zijn na jaren vervaagd. Breng je beeld of stuur het op na overleg. Stuur eerst een foto per email met je idee/wensen. Er is altijd een oplossing. Op de foto: Jossy herstelt een beschadigde antieke spiegel.

 

 

 

 

 

Hieronder een paar opdracht-suggesties, maar met name de pagina GALERIE kan je op ideeën brengen.

Top