Header Image
Home / Galerie

Galerie

Jossy juli 2016Op deze pagina wordt regelmatig nieuw gecreëerd werk toegevoegd. Indien de informatie onder de foto begint met VK, dan is dat sculptuur reeds verkocht. De overige zijn online te koop/te bestellen. Eerst zien? Alle beelden staan in de verkoop-expositie bij Galerie Haamstede, Noordstraat 43 te Burgh Haamstede. Buiten het hoogseizoen geopend op zaterdag, plus wisselend enkele andere dagen.  Check telefonisch of ze er zijn, 06-20047432, (Alfred Kiel).

Wil je van een bepaald beeld de prijs weten of direct reserveren/aankopen, bel Jossy de Roode: 06-51582085 of email aan info@josefine-art.com

 

 

Iemand een CADEAUBON geven?  Leuk present bij o.a. een verjaardag, jubileum, afscheid van een collega of voor het cadeau geven van een sculptuur of een workshop naar keuze.
Bedrag-grootte door jou te bepalen. Email ons voor nadere info. info@josefine-art.com

 

Citaat van Remco Campert, dichter, schrijver 1929: Is het kunst? vraagt hij voorzichtig aan de kenner, anders weet hij niet of hij genieten mag. Als hij het mooi vindt, wil dat dan zeggen, dat het kunst is? Ik kan het niet helpen, maar ik vind het mooi, zegt hij, alsof hij er zich voor verontschuldigen moet bij de kenner. Die zegt, dat het geen kunst is, maar als hij het mooi vindt, dan staat hem dat vrij, zegt de kenner goedgunstig.
Kortom:  Je vindt iets mooi en je kan het zelf niet maken. Dan is het KUNST voor jou!  Jossy de Roode

Top