Header Image
Home / Galerie

Galerie

Op deze pagina wordt regelmatig nieuw gecreëerd werk toegevoegd. Indien bij de foto “VK” staat vermeld, dan is het sculptuur verkocht. De overige zijn te koop of te bestellen.
De meeste beelden zijn te zien bij Galerie Haamstede, Noordstraat 43 te Burgh Haamstede. In het hoogseizoen 7 dagen per week geopend.
Buiten het hoogseizoen meestal geopend op zaterdag.
Check voor de zekerheid telefonisch hun openstelling, 06-20047432, (Alfred Kiel en Petra van Gent).

Wil je van een bepaald beeld meer informatie, de prijs weten of aankopen, bel Jan of Jossy de Roode: 06-51582085 of email aan info@josefine-art.com. Jossy is aangesloten bij de NABK.

Iemand een CADEAUBON geven? Leuk present bij o.a. een verjaardag, jubileum, afscheid van een collega of voor het cadeau geven van een sculptuur of een workshop naar keuze.
Bedraggrootte door jou te bepalen. Email ons voor nadere info. info@josefine-art.com

Citaat van Remco Campert, dichter, schrijver 1929: Is het kunst? vraagt hij voorzichtig aan de kenner, anders weet hij niet of hij genieten mag. Als hij het mooi vindt, wil dat dan zeggen, dat het kunst is? Ik kan het niet helpen, maar ik vind het mooi, zegt hij, alsof hij er zich voor verontschuldigen moet bij de kenner. Die zegt, dat het geen kunst is, maar als hij het mooi vindt, dan staat hem dat vrij, zegt de kenner goedgunstig.
Kortom: Je vindt iets mooi en je kan het zelf niet maken. Dan is het KUNST voor jou! Jossy de Roode

Delen / Share / Teilen / Partager
Top