Home / PAVERPOL trainingen

PAVERPOL trainingen

p1030002WORDT PAVERPOL CURSUSLEID(ST)ER!
Door het geven van Paverpol workshops maak je van je hobby een leuke bijverdienste. De Paverpol trainingen worden in ons land in het voorjaar en najaar gegeven op Schouwen Duiveland in Zeeland.  (de zonnigste plek van Nederland). Voor toeristische informatie en overnachtingsmogelijkheden op het eiland Schouwen:  www.vvvzeeland.nl En kijk op www.badkoerier.nl voor actuele evenementen tijdens uw verblijf op Schouwen. Na het voltooien  van deze 2-daagse Paverpol-training, ontvangt men het Paverpol-cursusleid(st)ers- certificaat van Paverpol Art Products International. U kunt dan als cursusleidster met korting uw Paverpol producten inkopen. Uiteraard is het geven van workshops niet verplicht. Voor meer informatie en aanmelden, e-mail ons.
Jossy de Roode verzorgt de Paverpol trainingen.  Dat geeft u de garantie, op de juiste wijze met Paverpol te leren werken. Jossy heeft ruim 20 jaar ervaring in het geven van workshops en kent alle in en outs van Paverpol en bijproducten.  Zie ook de Paverpol website.

lange-benen-dametje

Een Paverpol introductie voor iedereen:
De   “PAVERPOL TRAININGSDAGEN”.
De Paverpol trainingsdagen zijn bedoeld om u kennis te laten maken met Paverpol en alle bijproducten uit het assortiment. Wellicht inspireren deze 2 dagen u om zelf workshops te gaan verzorgen.
Op dag 1 wordt er een figuur gemaakt met de volgende bijproducten: Paversand, Wrappers, Stockinette, Reliëfdecoration en Pavercotton.
Op dag 2 maakt u diverse werkstukken, waarbij u 2 technieken leert om met Art Stone decoratiepoeder, Paverscrub en Pavercolors te werken. Tevens leert u 2 technieken om met Paverplast te werken. De trainingsdagen zijn ook afzonderlijk te volgen.

Indien u aan beide dagen heeft deelgenomen, ontvangt u van Paverpol International het Paverpol cursusleid(st)ers-certificaat, met als voordeel dat u kunt inkopen met speciale cursusleid(st)er-korting.

Data: de data voor 2019 komen eind 2018 op deze pagina
Locatie: Burgh Haamstede, Zeeland.
Kosten: € 75,- per dag incl. alle materialen, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet.
De kosten voor beide dagen achtereen, zijn € 140,-

Aanmelden: info@josefine-art.com

Individuele Paverpol Trainingsdagen
Wil je niet wachten? Dan kun je in overleg ook een individuele Paverpol Training afspreken. Deze Paverpol Trainingsdagen op verzoek, hebben een beperkt aantal deelnemers. Uiteraard sluit je ook deze trainingsdagen af met een Paverpol Trainer certificaat. De individuele trainingsdagen zijn los van elkaar te boeken. Een Paverpol Trainingsdag kost € 100,- per dag. Boek je beide trainingsdagen achtereen, dan zijn de kosten € 175,-. Data wordt in overleg bepaald, want er moeten wel minimaal 2 deelnemers zijn op die dagen.  Alle benodigde materialen, koffie/ thee en lunch zijn inbegrepen. Voor vragen, data-voorstel of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. Alleen in juli en augustus worden geen trainingsdagen georganiseerd.

 

 

De groepsfoto na afloop van de Masterclass in Toronto, september 2018. 31 cursisten geleid door Jossy, met hulp van de importeur en de 5 Paverpol-distributeurs in Canada.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Top